Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films (2011)
Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA
Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, SURFACTANTES, LECITINAS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ANDREUCCETTI, Caroline et al. Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films. Journal of Food Engineering, v. 103, n. 2, p. 129-136, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007. Acesso em: 10 maio 2024.APA
Andreuccetti, C., Carvalho, R. A. de, Galicia-García, T., Martínez-Bustos, F., & Grosso, C. R. F. (2011). Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films. Journal of Food Engineering, 103( 2), 129-136. doi:10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007NLM
Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F, Grosso CRF. Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films [Internet]. Journal of Food Engineering. 2011 ; 103( 2): 129-136.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007Vancouver
Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F, Grosso CRF. Effect of surfactants on the functional properties of gelatin-based edible films [Internet]. Journal of Food Engineering. 2011 ; 103( 2): 129-136.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2010.10.007